1 větší lilek, 1 menší cuketa, 4 rajčata, 1 menší zelená paprika, 1 menší žlutá paprika, 1 menší červená paprika, 1 řapík celeru, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, 4 lžíce olivového oleje, 200 ml bílého vína, 1 bobkový list, 1 lžička čerstvého tymiánu, 100 ml masového vývaru, tymián, oregano, rozmarýn, sůl, pepř, petrželka, bazalka
Příprava:Na rozehřátém oleji osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kousky nakrájený celer, bobkový list, tymián, rozmarýn a oregano, zalijeme vínem, osolíme a opepříme a podusíme další 3 minuty. Přidáme na kostky nakrájený lilek, plátky cukety, nahrubo nakrájená rajčata a papriky, podlijeme vývarem a podusíme. Asi za 30-45 minut sejmeme pokličku, odpaříme tekutinu a posypeme sekanou bazalkou a petrželkou.